Historie




Det stod ikke skrevet i stjernerne, at den vietnamesiske bådflygtning, 41-årige Allan Huynh, skulle åbne restaurant i Danmark, da han som 12-årig blev samlet op i Det Indiske Ocean af et fransk tankskib.


Mange års drømme blev til virkelighed, da Allan - der er restaurationsuddannet - i maj 2010 åbnede restaurant The Red Box i Store Kongensgade 42.


I samarbejde med kokken Jin Wang indfører Allan gæsterne i et delikat, sundt, moderne fransk-asiatisk køkken, hvor retterne på menukortet har udgangspunkt i det klassiske franske brasseriekøkken og henter smagsnuancer fra asiatiske krydderier som chili, hvidløg, stjerneanis, sort bønne og citrongræs.




I 2021 blev Kasper Cetti partner af The red box. Han har mere end 25 års erfaring i branchen og sammen driver de 3 nu The red box.

Vi ligger lige i hjertet af København 

Blot en hyggelig gåtur fra Nyhavn og Kongens Nytorv. 

- Mad, der overrasker dine smagsløg
- Et godt - afstemt - udvalg af vine
- Tjenere, som gør sig umage
- Indretning, der skaber atmosfære



Det er essensen af restaurant The Red Box - en oase midt i det travle København,
hvor du møder menuer, der har rødderne placeret solidt i det franske
brasseriekøkken - tilført et asiatisk strejf.